Arkiverat under Hemma av Benjamin Bergh den

Adjö tisteln

Tiden är kommen för fler kvadratmeter och större projekt; vi har blodad tand och vill sätta tänderna i något nytt! Lite sorgset är det men the show must go on, vår lägenhet är alltså till salu.

Adjö tisteln

Vi har haft många goda stunder här både ensamma och tillsammans med våra vänner och grannar. Läget har varit helt perfekt för oss med lika nära till naturreservatet som stans utbud och det blir svårt att slå denna kombination men ack den som ger sig.

Välkommen på visning!
Torsdag kl 18.30-19 eller nästa söndag kl 12.30-13.
Vi kommer inte att vara här så tyvärr blir det inget kaffe. Men Josefin, vår mäklare alltså, hon kommer vara på plats och vi hänvisar till henne för de med köparlust: Hemnet ↝

Jag fyllde 30 här och Josefine 25, vi startade och lade ner företag, lärde oss att grilla, odla och intresset för allt från funktionalismen till bra vin blommade upp. Vårt första gemensamma hem och nu ska vi lämna det i någon annans händer. Det känns lite läskigt men jag har den fördelen att jag vet vad som väntar, det vet inte ni. Oavsett; läskigt. Kommer de vårda den lika ömt som vi gjort? Eller göra om allt och ändra totalt? Jag hoppas förstås på det förstnämnda och att de nya ägarna får en lika fin tid som vi haft här på Tistelvägen.

Det här är då alltså lite som en annons men samtidigt ett tidsdokument för framtiden hur lägenheten blev till slut och vilka fina bilder det blev! Ja, jag tog ju dem så jag är lite jävig. Helt klart nöjd i alla fall och känner mig redo att stänga boken för denna tid och plats i livet.

Se alla bilder och läs mer på Hemnet ↝